Call us on 01760 444 229

8 x 18 Burnham Garden Studio


Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front

This 8 x 18 Burnham Garden Studio is one of our broader range of garden studios and offices which all include free delivery and installation as standard.

This model benefits from large amounts of natural light thanks to the addition of velux windows in the roof, combined with its fully glazed front elevation. The exterior was finished in our shiplap cladding and coated in Verdigris Valtti paint, combined with grey slate composite roofing tiles.

If you would prefer to discuss your garden building requirements directly with one of our team, please request a callback, contact us or call us on 01760 444229.

Use Our Online Tool To Create Your Own Garden Building

Begin here ...

Garden Studio Plan Breakdown


Basic Building Details
Roof Type: Apex
Building Size: 2.4m x 5.4m : 8ft x 18ft
Roof Overhang: No
Partition: 0
Doors
Doors: 1
Windows
Window Sets: 5
Opening Windows: 0
Double Glazing: Yes
Interior Options
Heavy Duty Floor: No
Electrical Pack: No
Lining System: Natural Matchboard Lining
Floor Insulation: Yes
Lacquered Floor: None
Work Bench
Work Benches: 0
Roofing
Roofing Materials: Grey Slate Composite Tiles
Guttering: No
Velux Windows: 0
Exterior Design
Cladding: Shiplap
Paint System: Valtti Paint System Verdigris
Site Preparation
Building Base: Yes

Recent Updates


12 x 16ft Burnham Studio with Electrics

Designed and hand-built at our Norfolk factory using only the finest FSC® certified timber, this 12 x 16ft Burnham Studio was both delivered and installed by our expert, in-house fitting team at the customer’s specified delivery address.

Read more about this building plan

Burnham Studio with Natural Insulated Interior

A customer recently selected this stunning FSC® certified Scandinavian Redwood timber building from our range of Garden Studios. Designed and hand-made at our Norfolk factory, the studio was then delivered and installed by our in-house fitting team who ensured everything was perfect before leaving the premises. The building was ordered by a customer based in Cannock, Staffordshire.

Read more about this installed building