Call us on 01760 444 229

10 x 16ft Burnham Studio


Mull 313398 Verdigris
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front
Burnham Studio: Front

A classical yet contemporary outdoor space for anyone wanting a Garden Studio, the Burnham is a versatile and attractive choice. This 10 x 16ft building was designed and hand-built at our Norfolk factory before being delivered and installed by our expert, in-house fitting team.


The interior of the Burnham is fully insulated and boasts electrics with painted lining, making it light, airy and spacious inside. The exterior is clad with smooth shiplap timber painted in our exterior paint shade of Lizard with grey slate-composite tiles covering the apex roof.


In order to take a look at our beautiful buildings, the best way to do so is by paying us a visit at your nearest showsite

Use Our Online Tool To Create Your Own Garden Building

Begin here ...

Garden Studio Plan Breakdown


Basic Building Details
Roof Type: Apex
Building Size: 3.0m x 4.8m : 10ft x 16ft
Roof Overhang: No
Partition: 0
Doors
Doors: 1
Windows
Window Sets: 6
Opening Windows: 0
Double Glazing: No
Interior Options
Heavy Duty Floor: No
Electrical Pack: Yes
Lining System: Painted Matchboard Lining
Floor Insulation: Yes
Lacquered Floor: Natural
Work Bench
Work Benches: 0
Roofing
Roofing Materials: Grey Slate Composite Tiles
Guttering: No
Velux Windows: 0
Exterior Design
Cladding: Shiplap
Paint System: Valtti Paint System Lizard
Site Preparation
Building Base: No

Recent Updates


12 x 16ft Burnham Studio with Electrics

Designed and hand-built at our Norfolk factory using only the finest FSC® certified timber, this 12 x 16ft Burnham Studio was both delivered and installed by our expert, in-house fitting team at the customer’s specified delivery address.

Read more about this building plan

Burnham Studio with Natural Insulated Interior

A customer recently selected this stunning FSC® certified Scandinavian Redwood timber building from our range of Garden Studios. Designed and hand-made at our Norfolk factory, the studio was then delivered and installed by our in-house fitting team who ensured everything was perfect before leaving the premises. The building was ordered by a customer based in Cannock, Staffordshire.

Read more about this installed building