Call us on 01760 444 229

10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof (Ref: 273)


10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof: Front
10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof: Front
10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof: Front
10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof: Front
10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof: Front
10 x 14 Salthouse Studio with Pent Roof: Front

This 10 x 14 Salthouse Studio is part of our broad range of Garden Studios, which includes free delivery as well as installation as part of our dedicated service. 

The interior includes natural matchboard lining alongside our favorable electrical pack. The exterior features shiplap cladding glazed in Valtti Pebble Paint and is combined with a heavy duty felt roof. 

If you would prefer to talk through your requirements with one of our friendly team, please Request a Callback, Contact Us or call us on 01760 444229 and one of our team will be more than happy to talk through the garden building options with you.

Use Our Online Tool To Create Your Own Garden Building

Begin here ...

Garden Studio Plan Breakdown


Basic Building Details
Roof Type: Pent
Building Size: 3.0m x 4.2m : 10ft x 14ft
Roof Overhang: Yes
Partition: 0
Doors
Doors: 1
Windows
Window Sets: 5
Opening Windows: 0
Interior Options
Heavy Duty Floor: No
Electrical Pack: Yes
Lining System: Natural Matchboard Lining
Lacquered Floor: None
Work Bench
Work Benches: 0
Roofing
Roofing Materials: Heavy Duty Felt
Guttering: No
Velux Windows: 0
Exterior Design
Paint System: Valtti Paint System Pebble
Site Preparation
Building Base: No

Recent Updates


6 x 8ft Modern Garden Studio

This compact, convenient and contemporary Garden Studio was designed and hand-built to order at our Norfolk factory before being delivered and assembled at the customer's address by our in-house installations team. The Salthouse Studio is a contemporary choice featuring floor-to-ceiling windows and a gently sloping pent roof.

Read more about this building plan

Garden Office with Pent Roof

Contemporary and stylish, this Salthouse Studio was recently installed for a customer based in Cliddesden, Hampshire. Designed and hand-built at our Norfolk factory, the building was then delivered and assembled at the customer’s specified address by our in-house installations team.

Read more about this installed building