Call us on 01760 444 229

Show centres nationwide

Visit one of our show centres

Designed and built in the UK

Over 40 years experience

Delivery & Installation included

By our in-house team.


Salthouse Studio with Storage Partition in Sage


A garden studio with an apex roof covered in slate composite tiles. The exterior is clad with smooth shiplap timber coated with pebble paint and the windows are all desk-height.
An interior image of the Burnham studio decorated as a music room with seats, cover art and various instruments.
A moderna dn stylish garden studio with electrics and heating. The timber garden building has a pent roof covered in heavy-duty felt and is painted with pebble exterior paint.

Salthouse Studio with Storage Partition in Sage


View Our Garden Studios

View The Complete Range Of Sizes & Finishes Available