Call us on 01760 444 229

8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof (Ref: 53)


8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof: Front
8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof: Front
8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof: Front
8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof: Front
8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof: Front
8 x 8 Burnham Garden Studio with Apex Roof: Front

This 8 x 8 Burnham Garden Studio is part of our broad collection of garden studios, which includes free delivery and installation as part of our overall service.

The interior includes painted matchboard lining and our electrical pack. The exterior features Swedish shiplap cladding coated in Valtti lizard paint and is combined with cedar shingles.

If you would prefer to discuss your requirements with one of our team directly, please request a callback, contact us or call us on 01760 444229 and one of our team will be happy to talk through the options open to you.

Use Our Online Tool To Create Your Own Garden Building

Begin here ...

Garden Studio Plan Breakdown


Basic Building Details
Roof Type: Apex
Building Size: 2.4m x 2.4m : 8ft x 8ft
Partition: 0
Doors
Doors: 1
Windows
Window Sets: 5
Opening Windows: 0
Interior Options
Heavy Duty Floor: No
Electrical Pack: Yes
Lining System: Painted Matchboard Lining
Lacquered Floor: No
Work Bench
Work Benches: 0
Roofing
Roofing Materials: Cedar Shingles
Guttering: No
Velux Windows: 0
Exterior Design
Paint System: Valtti Paint System Lizard
Site Preparation
Building Base: No

Recent Updates


12 x 16ft Burnham Studio with Electrics

Designed and hand-built at our Norfolk factory using only the finest FSC® certified timber, this 12 x 16ft Burnham Studio was both delivered and installed by our expert, in-house fitting team at the customer’s specified delivery address.

Read more about this building plan

Burnham Studio with Natural Insulated Interior

A customer recently selected this stunning FSC® certified Scandinavian Redwood timber building from our range of Garden Studios. Designed and hand-made at our Norfolk factory, the studio was then delivered and installed by our in-house fitting team who ensured everything was perfect before leaving the premises. The building was ordered by a customer based in Cannock, Staffordshire.

Read more about this installed building