Salthouse Studio 3.6m x 4.8m (345063)


Tunbridge Wells' Sales Office 3.6 x 4.8m Salthouse Studio in Exterior Pebble Paint
Inside Tunbridge Wells' Sale Office - a 3.6 x 4.8m Salthouse Studio painted in Exterior Pebble Paint
Salthouse Studio: Front
Salthouse Studio: Left Side
Salthouse Studio: Back
Salthouse Studio: Right Side
Salthouse Studio: Floorplan

Model: Salthouse Studio

Size: 3.6m x 4.8m (12ft x 16ft)

Summary:

This 3.6 x 4.8m Salthouse Studio is the sales office at our Tunbridge Wells show centre. It has a fully lined, insulated, and double-glazed living space and a storage partition included as part of its design. The storage partition can be accessed by either the door to the front of the studio, or to the side, or even through the internal door.

The Salthouse has a stylish pent roof design with a fully glazed front elevation. The roof is covered in heavy-duty felt and lined by guttering, which will help to catch excess rainwater runoff from the roof and deposit it away from the building, protecting the timber. The exterior is shiplap clad and painted in the shade Pebble from our Exterior Paint System.

Internally, the walls are lined with Farrow & Ball painted matchboard in the colour Purbeck Stone, which has been paired with Dark Oak engineered flooring for a pleasing contrast.

Request Callback View This Building

Specifications:

Basic Building Details
Roof Type: Pent
Building Size: 3.6m x 4.8m : 12ft x 16 ft
Roof Overhang: Yes
Partitions: 1
Doors
Doors: 5
Windows
Window Sets: 8
Opening Windows: 2
Double Glazing: Yes
Interior Options
Lining System: Farrow & Ball Painted Internal Lining
Floor Insulation: Yes
Roofing
Roofing Materials: Heavy Duty Felt
Guttering: Yes
Exterior Design
Cladding: Shiplap
Paint System: Exterior Paint System Pebble

View The Complete Range Of Sizes & Finishes Available

View Here