Call us on 01760 444 229

Show centres nationwide

Visit one of our show centres

Designed and built in the UK

Over 40 years experience

Delivery & Installation included

By our in-house team.


8 x 12 Burnham Studio with Apex Roof (Ref: 387)


Salthouse Studio with Storage Partition
Salthouse Studio interior with decorative furniture inside. The salthouse is a contemporary building with a pent roof and fully-glazed windows.
Salthouse Studio with Electrics and Natural Interior
* This photo may not be an exact match for the building described below.
Well I'm delighted that all appeared to go so smoothly for you team who came over to construct the "shed"!  Thank you to you and all staff involved in purchase and construction of the building: it is a superb piece of work and the quality of the workmanship is much to be admired. We are delighted with our "Burnham studio" although maybe it should be re-named Burnham Palace! Please convey a message of appreciation to all your staff involved including those at your base, your friendly fitters like the three musketeers in the photo  and sub-contractors such as Callum the electrician. 
Mr & Mrs M - Cambridgeshire - March 2017

View Our Garden Studios

View The Complete Range Of Sizes & Finishes Available

Garden Studio Plan Breakdown


Basic Building Details
Roof Type: Apex
Building Size: 2.4m x 3.6 m : 8ft x 12 ft
Roof Overhang: No
Partition: 0
Doors
Doors: 1
Windows
Window Sets: 5
Opening Windows: 0
Interior Options
Heavy Duty Floor: Yes
Electrical Pack: Yes
Lining System: Painted Matchboard Lining
Lacquered Floor: Natural
Work Bench
Work Benches: 0
Roofing
Roofing Materials: Cedar Shingles
Guttering: No
Velux Windows: 0
Exterior Design
Paint System: Valtti Paint System Sage
Site Preparation
Building Base: Yes